
Bu yazı şimdiye kadar 2211kez okundu!
Sony , devam etmekte olan CES fuarında bulut tabanlı oyun hizmetini sundu.
Sony, 2012 yılında 380 milyon USD’ye cloud gaming (bulut oyun servisi) Gaikai’yi satın almıştı. Bu satın alma ile aslında Playstation Now ‘ın zeminlerini hazırlamış.
Oyuncuların uzaktaki sunuculara bağlanarak akıllı telefon, tablet ve Bravia televizyonlar üzerinden oyun oynamasına olanak sağlayacak , PlayStation 1, PlayStation 2, PlayStatin 3, PSP ve PS Vita oyunlarına destek verecek. The Last of Us, God of War: Ascension, Beyond: Two Souls ve Puppeteer bu oyunlardan yalnızca bazıları… Abonelik sistemiyle çalışacak, oyuncular diledikleri oyunu seçip, streaming ,oyunu cihazlara indirmeden, diledikleri yerden oynayabilecekler. Şubat ayı başında Amerika’da beta olarak kullanıma açılacak ve yaz aylarının sonunda daha geniş kapsamlı olarak oyun severlerle buluşması planlanıyor.
Türkiye kullanıcıları hemen heveslenmeyin lütfen henüz internet hızımız Amerika ile eş değil. Dolayısıyla çok efektif olmayabilir.
Bu yazı şimdiye kadar 2211kez okundu!
Bir yanıt bırakın